יום חמישי, 26 באוגוסט 2010

תבשיל במיה ברוטב אדום..לעצלנים

אופן ההכנה

לטגן בצל קצוץ עם 3 שיני שום קצוצות .

לקלף שתי עגבניות, לקצוץ אותן ולהוסיף לבצל המטוגן .

להוסיף: 2 כפות אבקת מרק, כפית סוכר, מלח, פלפל, חצי כפית כורכום, כפית פפריקה ורסק עגבניות .

לבשל 10 דקות על אש בינונית בסיר מכוסה .

לקחת שקית במיה של סנפרוסט, לטגן את הבמיה במחבת נפרדת.

להוסיף את הבמיה לשאר המרכיבים

 ולהמשיך לבשל על אש קטנה חצי שעה(או עד שהבמיה מוכנה).

ב ת י א ב ו ן

תבשיל במיה ברוטב אדום

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה