יום חמישי, 26 באוגוסט 2010

גמבה בטעם של על האש...במיקרוגל

אופן ההכנה

לשים 2 גמבות שלמות במשך 7 דקות במיקרוגל.

לחתוך לרצועות ולהוסיף את הנוזלים שהצטברו לקערה .

להוסיף חומץ, מלח, פלפל שחור, פפריקה, שום וקצת שמן.

ב ת י א ב ו ן

גמבה בטעם של על האש...במיקרוגל

סלט מטבוחה..חריף

אופן ההכנה

מטגנים 2 שיני שום קצוצות עם פלפל ירוק חריף

מוסיפים עגבנייה קצוצה ומבשלים במשך כמה דקות .

מוסיפים כפית מלח, מעט כמון ורסק עגבניות .

מערבבים ומבשלים עוד כ 5 דקות שכל הטעמים יתמזגו

ב ת י א ב ו ן


סלט מטבוחה..חריף

תבשיל במיה ברוטב אדום..לעצלנים

אופן ההכנה

לטגן בצל קצוץ עם 3 שיני שום קצוצות .

לקלף שתי עגבניות, לקצוץ אותן ולהוסיף לבצל המטוגן .

להוסיף: 2 כפות אבקת מרק, כפית סוכר, מלח, פלפל, חצי כפית כורכום, כפית פפריקה ורסק עגבניות .

לבשל 10 דקות על אש בינונית בסיר מכוסה .

לקחת שקית במיה של סנפרוסט, לטגן את הבמיה במחבת נפרדת.

להוסיף את הבמיה לשאר המרכיבים

 ולהמשיך לבשל על אש קטנה חצי שעה(או עד שהבמיה מוכנה).

ב ת י א ב ו ן

תבשיל במיה ברוטב אדום