יום שלישי, 18 בינואר 2011

עוגת תפוחים

מצרכים

2 כוסות סוכר
חצי כוס שמן
2 ביצים
2 קופסאות של רסק תפוחים ללא סוכר (כל אחת 260 גר')
3 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
מעט קינמון

אופן ההכנה

לערבב ביחד את הסוכר, השמן, הביצים ורסק התפוחים.
להוסיף לקערה את הקמח ואבקת האפייה ולערבב שלא יישארו גושים.
להעביר את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק.
לפזר מעל מעט קינמון ולהכניס אותו מעט פנימה בעזרת מזלג.
לאפות בחום של 160 מעלות בערך כשעה.

ב ת י א ב ו ן

עוגת תפוחים


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה