יום שבת, 10 באוגוסט 2013

עוגת קרם בווריה

מצרכים:

4 ביצים
1+3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 ג'לטין של 14 גר'
חצי כוס מים רותחים
2.5 כוסות חלב
100 גר' קוקוס
2.5 כפות קמח תופח
2 שמנת מתוקה


לבסיס:
להקציף את החלבונים עם כוס סוכר, להוסיף את הקוקוס ולאפות בחום של 180 מעלות כ20 דקות עד שמשחים .

לקרם:
להמיס ג'לטין עם חצי כוס מים רותחים ו2 טיפות לימון ולשים בצד .
לבשל את החלמונים עם הוניל , חצי כוס סוכר והקמח על אש קטנה עד שהכל נמס ואחיד . להוסיף את החלב והג'לטין
ולערבב עד שרותח .
להוריד מהאש ולצנן תוך בחישה כדי שלא יווצר קרום .
כשמתקרר, להקציף שמנת מתוקה אחת ולהוסיף לתערובת .
לשטח את התערובת על הבסיס שאפינו ולהכניס למקרר לשעתיים .
לאחר שעתיים להקציף שמנת מתוקה ולמרוח מעל העוגה .

להגיש עם אגוזים קצוצים וסירופ שוקולד .

ב ת י א ב ו ן

עוגת קרם בווריה


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה