יום רביעי, 14 באוגוסט 2013

בצק עלים עם בשר ורוטב פטריות



מצרכים:

בצק עלים
חצי קילו בשר עוף טחון
בצל מטוגן
צנוברים
מלח, פלפל

אופן ההכנה:

שמים בסיר 4 כפות שמן, מפוררים לתוכו את הבשר הטחון ומערבבים כדי שלא וייצרו גושים.
מוסיפים את הבצל ומטגנים יחד עם הבשר עד שהבצל נעשה שקוף.
מוסיפים את הצנוברים ומתבלים במלח, פלפל . ומקררים.
פותחים את הבצק עלים דק ולמלא בבשר ולסגור כמו רולדה .
למרוח ביצה ולפזר סומסום.
לאפות ב 180 מעלות כחצי שעה .

לרוטב:
לקנות שקית רוטב פטריות, אפשר להוסיף קופסת פטריות ולהגיש מעל המאפה...


ב ת י א ב ו ן

בצק עלים עם בשר ורוטב פטריות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה