יום ראשון, 18 באוגוסט 2013

עוגת סולת


מצרכים:

3 כוסות סולת
1 מרגרינה לאפייה
2 אשל
חצי כוס סוכר
שקית אבקת אפייה
רבע כוס מים

אופן ההכנה:

לערבב ביחד את הסולת, המרגרינה, אשל אחד, סוכר, אבקת אפייה והמיים .
לשפוך את התערובת לתבנית מלבנית בינונית .
למרוח מעל את האשל  הנוסף .
לחתוך חריצים של ריבועים ומעל כל ריבוע לשים שקד .
לאפות כשלושת רבע שעה בחום של 175 מעלות

לסירופ:

2 כוסות סוכר
1 כוס מים
כף מי ורדים
טיפת לימון

להרתיח הכל על האש ולשפוך על העוגה מייד כשהיא יוצאת מהתנור.


ב ת י א ב ו ן

עוגת סולת

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה