יום שבת, 19 באוקטובר 2013

קלופס


מצרכים:

500 גר' בשר טחון
1 ביצה
3 כפות פירורי לחם
כפית אבקת מרק
כפית מלח
2 בצלים קצוצים
4 ביצים קשות קלופות .

אופן ההכנה:

לטגן את הבצל עד שיזהיב.
לערבב את הבשר עם הביצה, פירורי הלחם, והתבלינים ולהוסיף את הבצל המטוגן .
לשים נייר אפייה בתבנית אינגליש קייק, לשים מחצית מכמות הבשר, לסדר מעל את הביצים הקשות בשורה,
לכסות הכל עם הבשר שנשאר .
לכסות  באלומיניום ולאפות כשעה ורבע בחום של 180 מעלות . להסיר את האלומיניום ולאפות עד שישחים .
להוציא מהתנור, לצנן ולפרוס לפרוסות .


ב ת י א ב ו ן 

קלופס

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה