יום שלישי, 22 באוקטובר 2013

חמין עם עוף או בשר


משרים כוס שעועית במים וכוס חומוס במים ללילה שלם .

למחרת, לטגן בסיר גדול שני בצלים גדולים . על הבצל להניח בצד אחד את החומוס,

בצד אחר  את השעועית ובמקום שנותר להניח כוס חיטה שטופה .

להניח על הקטניות את העוף (בערך 10 שוקיים) , מעל העוף תפוחי אדמה שלמים קלופים,

ראש שום שטוף עם הקליפה 
.
לטבל בכפית גדושה מלח, פפריקה אדומה, פלפל שחור, חצי כפית בהרט .

לכסות במים את הכל ועוד שליש .

להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל חצי שעה .

להוסיף ביצים קשות מוכנות עם הקליפה ומכניסים לתנור בין 100 ל 110 מעלות כל הלילה .

*** אם רוצים בשר במקום עוף, יש לסגור את הבשר מכל צדדיו  במחבת נפרדת ואז לשים אותו בחמין בדיוק כמו את העוף.



ב ת י א ב ו ן

חמין עם עוף או בשר






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה