יום רביעי, 30 באוקטובר 2013

לחמניות


מניחים בקערית 2 כפות שמרים יבשים, 2 כפיות סוכר וחצי כוס מים פושרים

ונותנים לזה לנוח 10 דקות עד שתופח .

בקערה : שמים קילו קמח, עושים גומה ומניחים בפנים את תערובת השמרים,  2 וחצי כוסות מים,
חצי כוס סוכר, 2 כפיות מלח וחצי כוס שמן .

לשים במיקסר עד שהבצק אחיד. מכסים ומניחים בצד עד שהבצק מכפיל את נפחו.

מכינים צורות של לחמניות שאוהבים (עיגול, שמונה, קשר) .

מניחים בצד שהלחמניות שוב יתפחו .

מורחים ביצה , מפזרים שומשום ואופים בחום של 180 מעלות עד שמזהיב .



ב ת י א ב ו ן 

לחמניות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה