יום שישי, 6 בדצמבר 2013

פירה ובשר טחון


מצרכים:

5 תפוחי אדמה קלופים
250 גר' בשר טחון
בצל גדול קצוץ
תבלינים : מלח, בהרט, כורכום, פלפל שחור

אופן ההכנה:

לבשל את תפוחי האדמה עד לריכוך.
למעוך אותם לפירה עם מעט שמן ומלח.
במחבת שטוחה לטגן את הבצל עד שיזהיב, להוסיף את הבשר הטחון
 ולפורר תוך כדי ערבוב עם מזלג עד שמשנה את צבעו.
להוסיף תבלינים לפי הטעם .
בתבנית מאורכת להניח מחצית מכמות הפירה. מעל הפירה לשטח את הבשר הטחון ומעליו
להניח את מחצית הפירה שנותרה .
לאפות בחום בינוני כחצי שעה .



ב ת י א ב ו ן

פירה ובשר טחון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה