יום שישי, 6 בדצמבר 2013

לחמעג'ון בקלי קלות


מצרכים:

200 גר' בשר טחון
בצל גדול קצוץ
10 פיתה ביס
תבלינים: מלח, פלפל שחור, כורכום

אופן ההכנה:

לטגן במחבת את הבצל עד שמזהיב .
להוסיף את הבשר הטחון ולערבב עד שישנה את צבעו .
לתבל לפי הטעם .
להניח את הפיתות על נייר אפייה בתבנית גדולה .
להניח כף מהבשר על כל אחת מהפיתות ולשטח .
לאפות בחום בינוני כ 20 דקות .
להגיש עם טחינה מעל.



ב ת י א ב ו ן

לחמעג'ון בקלי קלות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה