יום רביעי, 14 באוגוסט 2013

עוגת קרמבו


מצרכים:

1 חב' אינסטנט פודינג שוקולד
6 ביצים
6 כפות סוכר
1 שמנת מתוקה
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב

אופן ההכנה:

להקציף חלבונים עם סוכר עד שהופך לקצף לבן וקשה.
 להוסיף את החלמונים ואת הפודינג שוקולד
ולהקציף.

לשמן תבנית עגולה 26. לאפות כ 45 דק' בחום בינוני 160 מעלות .                                                          להוציא מהתנור ולחכות כ 20 דקות .

להקציף ביחד את השמנת המתוקה, החלב והפודינג וניל ולשים מעל העוגה.
ניתן לקשט עם שוקולד מגורד .

אפשרות נוספת :  להרתיח שמנת מתוקה, להסיר מהאש ולהוסיף מיד 100 גר' שוקולד מריר. לערבב
לתערובת אחידה וכשמתקרר לשפוך מעל העוגה .


ב ת י א ב ו ן


עוגת קרמבו



דג מוסר בתנור


לקנות דג מוסר שלם .

למרוח אותו בלימון, שום , מלח ופלפל .

לפזר מסביב עגבניות ובצל.

לשים נייר כסף בתבנית ולמרוח אותו בשמן זית .

לשים את הדג על נייר הכסף ולאפות ב 180 מעלות כחצי שעה .



ב ת י א ב ו ן

דג מוסר בתנור


דג מוסר בתנור 1

בצק עלים עם בשר ורוטב פטריות



מצרכים:

בצק עלים
חצי קילו בשר עוף טחון
בצל מטוגן
צנוברים
מלח, פלפל

אופן ההכנה:

שמים בסיר 4 כפות שמן, מפוררים לתוכו את הבשר הטחון ומערבבים כדי שלא וייצרו גושים.
מוסיפים את הבצל ומטגנים יחד עם הבשר עד שהבצל נעשה שקוף.
מוסיפים את הצנוברים ומתבלים במלח, פלפל . ומקררים.
פותחים את הבצק עלים דק ולמלא בבשר ולסגור כמו רולדה .
למרוח ביצה ולפזר סומסום.
לאפות ב 180 מעלות כחצי שעה .

לרוטב:
לקנות שקית רוטב פטריות, אפשר להוסיף קופסת פטריות ולהגיש מעל המאפה...


ב ת י א ב ו ן

בצק עלים עם בשר ורוטב פטריות