יום ראשון, 25 באוגוסט 2013

פשטידת גבינות ובצל


מצרכים:

חצי חבילת אטריות רחבות מבושלות לפי הוראות היצרן
1 קוטג'
1 בצל קצוץ ומטוגן
100 גר' גבינה צהובה מגורדת
3 ביצים
כפית מלח

אופן ההכנה:

לבשל את האטריות, לסנן מהמים ולשטוף.
להוסיף לאטריות את הבצל המטוגן, הקוטג', הגבינה הצהובה, הביצים והמלח .
לערבב ביחד .
לשפוך את התערובת לתבנית עגולה חד פעמית .
לאפות בחום של 180 מעלות כ50 דקות


ב ת י א ב ו ן

פשטידת גבינות ובצל