יום חמישי, 5 בספטמבר 2013

עוגת שמרים

מצרכים לבצק:
1 ק"ג קמח
שקית שמרית
כוס סוכר
5 ביצים
2 מרגרינה רכה
תמצית וניל
קורט מלח
לימון מגורד
כוס מים פושרים
ללוש ביחד ולהכניס למקרר ל 24 שעות


מילוי קקאו :

4 כפות קקאו גדושות
כוס סוכר
 1/2 מרגרינה מומסת
כף קינמון שטוחה
לערבב ביחד לתערובת חלקה.


לסירופ:
חצי כוס מים + 3/4 כוס סוכר להמיס על האש ולבסוף להוסיף מעט מיץ לימון .

אופן ההכנה:
לחלק את הבצק ל 5 כדורים .
לפתוח כל כדור , למרוח מעליו את המילוי ולגלגל לרולדה .
לחתוך כל רולדה לאורכה ל 3 פסים ולקלוע צמה ולהניח בתבנית מאורכת .
להתפיח בערך כחצי שעה, להבריש בביצה ולאפות בחום בינוני כחצי שעה .
כשיוצא מהתנור למרוח בסירופ .

עוגת שמרים