יום ראשון, 29 בדצמבר 2013

עוגה סברינה


מצרכים:
לבצק:
4 ביצים
1.5 כוסות קמח תופח
1 כוס סוכר
1 אשל
לסירופ:
1 כוס סוכר
2.5 כוסות מים
1/2 בקבוק רום
לקצפת:
1 שמנת מתוקה
כף סוכר

אופן ההכנה
לערבב את כל חומרי הבצק  לתערובת אחידה  .
לשפוך לתבנית מלבנית חד פעמית ולאפות כ 20 דקות בחום בינוני .
לסירופ:
להמיס בסיר את הסוכר, המים והרום לנוזל אחיד .
לקרר ולשפוך על העוגה .
לקצפת:
להקציף את השמנת המתוקה עם כף סוכר לקצפת יציבה ולמרוח על העוגה.

לקשט בדובדבנים


ב ת י א ב ו ן

עוגה סברינה

עוף עם סילאן בתנור בקלי קלות


מצרכים:

10 שוקיים/כרעיים
כוס סילאן

אופן ההכנה:

למרוח היטב את העוף בסילאן
לאפות בתנור 230 מעלות למשך 20 דקות .
להנמיך את התנור ל 180 מעלות ולאפות עוד כ 40 דקות.





ב ת י א ב ו ן 

עוף עם סילאן בתנור בקלי קלות