יום שבת, 4 בינואר 2014

לחמניות במילוי גבינה וזיתים שחורים


מצרכים:

1    קילו קמח עם שמרים של אוסם
    רבע כוס סוכר
     כף מלח
 4    חלמונים
 2    ביצים 
  2.5  כוסות חלב פושר
200   גרם חמאה רכה

למילוי:

200       גרם גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
        זיתים שחורים

אופן הכנה:

לשים במיקסר את הקמח, הסוכר, המלח, החלמונים , הביצים והחלב בערך 7 דקות .
מוסיפים את החמאה ולשים עוד 4 דקות עד שמקבלים בצק רך ולא דביק.
מכסים ומתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו .
מחלקים את הבצק לכדורים, ומכדררים על משטח מעט משומן.
משטחים כל כדור בצק, מניחים במרכזו גבינה וזיתים ועוטפים את הבצק סביבו.
מכדררים בעדינות שוב ומניחים בתבנית על נייר אפיה.
מכסים ומתפיחים כמעט עד להכפלת הנפח.
מחממים תנור לחום של 200 מעלות ואופים את הלחמניות בערך רבע שעה עד שמזהיבות .
כשהלחמניות יוצאות מהתנור, מברישים אותן בחמאה מומסת ונותנים להן להתקרר .


ב ת י א ב ו ן
לחמניות במילוי גבינה וזיתים שחורים



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה