יום ראשון, 31 באוגוסט 2014

עוגיות רחאת לוקום


מצרכים

בצק פריך מתוק קפוא – להפשיר שעה בחוץ.
רחאת לוקום בטעמים שאוהבים – לחתוך לרצועות ארוכות וצרות

אופן ההכנה:

לפתוח את הבצק.
לחתוך את הבצק לאורך למלבנים ארוכים וצרים, כך שאפשר להניח רצועה של רחאת לוקום ולסגור .
לגלגל לרולדה .
לחתוך לפרוסות .
להניח בתבנית על נייר אפייה .
לאפות בחום בינוני כעשר דקות בערך, עד שמזהיב .



ב ת י א ב ו ן 

עוגיות רחאת לוקום




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה