יום שבת, 8 בפברואר 2014

עוגיות שמרים במילוי שוקולד וחלבה


מצרכים לבצק:
 1 ק"ג קמח
שקית שמרית
כוס סוכר
5  
ביצים
2  
מרגרינה רכה
תמצית וניל
קורט מלח
לימון מגורד
כוס מים פושרים
****
ללוש ביחד ולהכניס למקרר ל 24 שעות
למילוי

שוקולד נוטלה
פרורי חלבה

לסירופ:

חצי כוס מים + 3/4 כוס סוכר להמיס על האש ולבסוף להוסיף מעט מיץ לימון .

אופן ההכנה
להוציא את הבצק ולפתוח למלבן גדול
למרוח מעל שוקולד ולפזר פרורי חלבה .
לגלגל לרולדה, לפרוס לפרוסות עבות .להניח על תבנית עם נייר אפייה כשהמילוי כלפי מעלה .
להניח לעשר דקות.
להבריש בביצה ולאפות בחום של 180 מעלות בערך 20 דקות .
כשיוצא מהתנור למרוח בסירופ .


ב ת י א ב ו ן

עוגיות שמרים במילוי שוקולד וחלבה


עוגיות שוקוניל צ'יפס



מצרכים:

100 גר' חמאה
כוס סוכר
ביצה
100 גר' שוקולד צ'יפס לבן
100 גר' שוקולד צ'יפס מריר
כוס קמח תופח
כוס ורבע שיבולת שועל
2 כפות תמצית וניל

אופן ההכנה:
לערבב הכל ביחד
ליצור כדורים קטנים, או שאפשר להניח עם כפית ישר על נייר האפייה .
לאפות 12 דקות בחום של 180 מעלות .


בתיאבון!

עוגיות שוקוניל צ'יפס



מלאי רומני ממולא בגבינה



לבצק:
כוס קמח תירס
2 כפות סולת
חצי כוס קמח תופח
200 גר' מרגרינה מומסת
1 ביצה
1 שמנת חמוצה
3 כפות סוכר

לערבב הכל היטב עם וו לישה

למילוי
500 גר' גבינה לבנה 5%
1 ביצה
כף סוכר

אופן ההכנה
בתבנית מלבנית חד פעמית , משטחים מחצית מהבצק .
לערבב ביחד את חומרי המילוי ולמרוח מעל הבצק .
בזהירות להניח את מחצית הבצק שנותרה ולשטח בזהירות .
לאפות בחום של 180 מעלות כ 45 דק' .



ב ת י א ב ו ן

מלאי רומני ממולא בגבינה