יום שלישי, 27 במאי 2014

עוגות פירורים אישיות של ויקטוריה


מצרכים:
200 גר' ביסקוויטים מפוררים
100 גר' חמאה מומסת
500 גר' שמנת מתוקה
2 שקיות סוכר וניל
500 גר' גבינה לבנה
3 כפות סוכר
אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:
לבסיס – מערבבים ביחד את הביסקוויטים והחמאה עד שהופך לתערובת בצק פירורית.
להוציא חופן ולשמור בצד .
לשטח את הפירורים בתחתית הכוסות .
הקרם – להקציף היטב את השמנת המתוקה והסוכר וניל . להוסיף את הגבינה הלבנה והסוכר ולהקציף .
להוסיף את האינסטנט פודינג וניל ולהקציף .
לשים בכל הכוסות מעל בסיס העוגיות .
לסיום, לקחת את הפירורים שהשארנו בצד, ולפורר מעל הקרם בכל אחת מהכוסות .


ב ת י א ב ו ן

עוגות פירורים אישיות של ויקטוריה


תפוחי אדמה מוקרמים


מצרכים:
12 תפוחי אדמה פרוסים
2 שמנת לבישול
3 שיני שום כתושות
2 כפות חרדל
מלח, פלפל
כפית אבקת מרק
200 גר' גבינה צהובה מגורדת גס

אופן ההכנה:
בתבנית חד פעמית מלבנית ענקית מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בשתי שכבות.
מפזרים מלח , מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות כ 40 דקות.
בינתיים מערבבים בקערה:
שמנת לבישול, שום, חרדל,מלח, פלפל ואבקת מרק.
כשתפוחי האדמה יוצאים מהתנור, שופכים עליהם את התערובת ומכניסים לתנור לרבע שעה בחום של 180 מעלות.
כשיוצא מהתנור, לפזר מעל את הגבינה הצהובה ולהכניס שוב לתנור בחום של 180 מעלות כ 10 דקות (לשים לב שהגבינה לא תישרף) .


ב ת י א ב ו ן

תפוחי אדמה מוקרמים