יום רביעי, 25 בפברואר 2015

רולדת שוקולד ביסקוויטים וקוקוס

המתכון :

מצרכים
250 גר' ביסקוויטים
חצי כוס סוכר
חצי כוס מים
2 כפות קקאו
חצי בקבוק תמצית שקדים
100 גר' קוקוס
100 גר' אבקת סוכר
100 גר' חמאה

אופן ההכנה
לפורר היטב את הביסקוויטים
לבשל ביחד סוכר, מים, קקאו ותמצית שקדים במשך 5 דק'.
לערבב את הביסקוויטים עם תערובת הקקאו.
לשטח על נייר פרגמנט .
לערבב ביחד את הקוקוס, אבקת הסוכר והחמאה .
למרוח את הקוקוס על הביסקוויטים .
לגלגל לרולדה ולשים במקרר.


ב ת י א ב ו ן

רולדת שוקולד ביסקוויטים וקוקוס

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה