יום רביעי, 25 בפברואר 2015

עוגת היער השחור חגיגית במיוחד

המתכון :

מצרכים

לבסיס:
6 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח רגיל
שקית אבקת אפייה
3 כפות קקאו
כף שמן
כפית רום

לקצפת:
2 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר

דובדבנים מסוכרים לקישוט

אופן ההכנה
להקציף ביצים עם הסוכר עד שיש קצף יפה.
לנפות בקערה נפרדת את הקמח, אבקת האפייה והקקאו ולהוסיף לתערובת הקצף.
להוסיף את השמן והרום .
לשים בתבנית עגולה ולאפות כ 40 דקות בחום של 175 מעלות .

הקצפת: להקציף ביחד את השמנת המתוקה והסוכר לקצפת יציבה .

כשהעוגה מוכנה לחתוך אותה באמצע ולמרוח קצפת באמצע וגם מעל העוגה ולקשט בדובדבנים .



ב ת י א ב ו ן

עוגת היער השחור חגיגית במיוחד





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה