יום רביעי, 1 באפריל 2015

עוגת שוקולד ואגוזים עם קצפת לפסח


המתכון :

מצרכים:

200 גר' שוקולד מריר
כוס סוכר
חבילת מרגרינה לאפייה
5 ביצים
100 גרם אגוזים קצוצים
2 כפות קמח תופח לפסח

לקישוט קצפת:
1 שמנת מתוקה
כף סוכר


אופן ההכנה :

להמיס על אש קטנה את השוקולד, המרגרינה והסוכר .
כשהכל נמס להוריד מהאש ולהוסיף ביצה אחרי ביצה ולערבב .
להוסיף אגוזים ואת הקמח .
לשפוך לתבנית עגולה או מלבנית בינונית, ולאפות בערך 20 דקות .

לציפוי שוקולד :

100 גר' שוקולד מריר ושמנת מתוקה - להמיס על האש , לכבות ,
 לערבב עד שמתקרר ולמרוח על העוגה.

לקישוט קצפת:
להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצפת יציבה.
להזליף על העוגה .




ב ת י א ב ו ן

עוגת שוקולד ואגוזים עם קצפת לפסח

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה