יום ראשון, 24 במאי 2015

עלי פילו במילוי תרד וגבינה

מתכון :

מצרכים:
חבילת עלי פילו מופשרים לפי ההוראות
שמן זית להברשת העלים.
100-200 גר' תרד בייבי שטוף ומיובש.
בצל קצוץ דק ומאודה דקה במיקרוגל
250 גר' גבינה בולגרית מגורדת
250 גר' גבינת ריקוטה
2 חלמונים
כפית מלח
מעט פלפל שחור
לציפוי : חלמון מעורבב עם כפית מים

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את הגבינות עם התרד, הבצל, החלמונים , מלח ופלפל.
לוקחים עלה פילו, מורחים אותו בשמן זית, מניחים מעט מהתערובת בקצה העלה ומגלגלים לגליל.
מברישים את הגליל בשמן זית ויוצרים צורת שבלול.
לוקחים תבנית עגולה קוטר 28 ס"מ ומניחים עליה נייר אפייה. מניחים את השבלול במרכז התבנית.
ממשיכים להבריש ולמלא את העלים בתערובת ולגלגל כל אחד לגליל.
ללפף את הגלילים אחד אחד סביב השבלול עד שמתקבל שבלול אחד גדול .
מברישים הכל בחלמון מעורבב עם מים.
אופים בחום של 200 מעלות כ 35 דקות .



ב ת י א ב ו ן

עלי פילו במילוי תרד וגבינה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה