יום רביעי, 27 במאי 2015

עוגת שמרים שושנים במילוי שוקולד

המתכון :

מצרכים לבצק: 1/2 ק"ג קמח
1/2 שקית שמרית
1/2 כוס סוכר
2  ביצים
200 גר'  מרגרינה לאפיה רכה
2 כפות תמצית וניל
קורט מלח
לימון מגורד
כוס מים פושרים
****
ללוש ביחד ולהכניס למקרר ל 24 שעות
למילוי

שוקולד נוטלה

לסירופ:

חצי כוס מים + 3/4 כוס סוכר להמיס על האש ולבסוף להוסיף מעט מיץ לימון .

אופן ההכנה
להוציא את הבצק ולפתוח למלבן גדול
למרוח מעל שוקולד .
לגלגל לרולדה, לפרוס לפרוסות עבות .להניח על תבנית עגולה 28 עם נייר אפייה כשהמילוי כלפי מעלה במרווחים קטנים אחד מהשני .
להניח לעשר דקות.
להבריש בביצה ולאפות בחום של 180 מעלות בערך 30 דקות עד שמזהיב.
כשיוצא מהתנור למרוח בסירופ .


ב ת י א ב  ו ן

עוגת שמרים שושנים במילוי שוקולד

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה