יום רביעי, 22 ביולי 2015

לחם עם זיתים וגבינה


מצרכים:
2 כוסות קמח תופח
4 ביצים
כפית סודה לשתיה
גביע יוגורט 3%
גביע אשל
50 גר' חמאה מומסת
כפית מלח
200 גר' גבינה צהובה מגורדת
חצי כוס זיתים מגולענים

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את החמאה, היוגורט, האשל, הביצים, המלח, הסוכר וחצי מכמות הגבינה.
מוסיפים בהדרגה את הקמח והסודה לשתייה ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
לכסות ולהניח במקרר לשעה.
שמים בתבנית מאורכת עם נייר אפייה.
לפזר את שאר הגבינה הצהובה ואת הזיתים.
לאפות בחום גבוה כ 40 דק' עד שמזהיב.



ב ת י א ב ו ן

לחם עם זיתים וגבינה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה