יום שישי, 31 ביולי 2015

עוגת גלידה קוקוס מוס ושוקולד לקיץ

מתכון :


מצרכים:

לבסיס הקוקוס:
100 גר' קוקוס
100 גר' חלב מרוכז וממותק

למוס השוקולד:
5 כפות ממרח שוקולד נוטלה
2 שמנת מתוקה

לציפוי השוקולד:
1 שמנת מתוקה
150 גר' שוקולד מריר

אופן ההכנה:
לערבב את חומרי הבסיס ולשטח בתבנית עגולה .
להקציף 2 שמנת מתוקה ,להוסיף את ממרח השוקולד נוטלה ולהמשיך להקציף לתערובת אחידה
ויציבה .
למרוח את המוס על הקוקוס לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקפיא לשעה .
בינתיים להכין את ציפוי השוקולד: להמיס במיקרוגל את השמנת והשוקולד המריר .
להוציא ולערבב לקרם שוקולד אחיד עד שמתקרר .
למרוח את ציפוי השוקולד מעל המוס הקפוא ולהכניס למקפיא עד שהעוגה קפואה לגמרי .



ב ת י א ב ו ן

עוגת גלידה קוקוס מוס ושוקולד לקיץ


גלידת מנגו מעולה לקיץ


המתכון:

מרכיבים:
תרכיז קפוא מנגו פריגת
2 שמנת מתוקה .

אופן ההכנה:
לערבב את השמנת במיקסר .
להוסיף את התרכיז מנגו ולערבב .
לטעום ולבדוק האם מתוק מספיק (אם לא ניתן להוסיף סוכר לפי הטעם)
להניח בתבנית מאורכת או בעגולה .
להכניס למקפיא .


בתיאבון

גלידת מנגו מעולה לקיץ


עוגת גבינה פירורים מעולה לקיץ

מתכון :

מצרכים:
250 גר' ביסקוויטים קצוצים
100 גר' חמאה מומסת
2 שמנת חמוצה
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
4 כפות סוכר
250 גר' גבינה לבנה

אופן ההכנה
מערבבים את פירורי הביסקוויט עם חמאה מומסת .
מניחים חצי מהכמות בתבנית ומהדקים עם האצבעות.
מקציפים בקערה שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וסוכר לקצף אחיד ויציב .
מוסיפים לתערובת גבינה ושמנת חמוצה ומקציפים לתערובת אחידה.
מורחים על הביסקוויטים .
את החצי השני של הביסקוויטים מפוררים מעל תערובת הגבינה.



ב ת י א ב ו ן

עוגת גבינה פירורים מעולה לקיץ

עוגה סברינה מעולה לקיץ

מתכון :


מצרכים:
לבצק:
4 ביצים
1.5 כוסות קמח תופח
1 כוס סוכר
1 אשל
לסירופ:
1 כוס סוכר
2.5 כוסות מים
1/2 בקבוק רום
לקצפת:
1 שמנת מתוקה
כף סוכר

אופן ההכנה
לערבב את כל חומרי הבצק  לתערובת אחידה  .
לשפוך לתבנית מלבנית חד פעמית ולאפות כ 20 דקות בחום בינוני .
לסירופ:
להמיס בסיר את הסוכר, המים והרום לנוזל אחיד .
לקרר ולשפוך על העוגה .
לקצפת:
להקציף את השמנת המתוקה עם כף סוכר לקצפת יציבה ולמרוח על העוגה.

לקשט בדובדבנים


ב ת י א ב ו ן

עוגה סברינה מעולה לקיץ

פחזניות מעולות לקיץ

המתכון :

       להרתיח : 200 גר' מרגרינה לאפייה
               2 כוסות מים
                2 כפות סוכר
               מעט מלח

       כשהתערובת רותחת , להוסיף בבת אחת 2 כוסות קמח ולערבב היטב.
להוריד מהאש ולקרר .

       להוסיף 7 ביצים בזה אחר זה ולערבב היטב.

לצקת מהתערובת בכף על תבנית עם נייר אפייה ולאפות בחום של בין 180 ל 200 מעלות.
אופים 25 דקות .

המילוי :
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
1 שמנת מתוקה .
להקציף ביחד לקרם יציב .

ציפוי שוקולד
     לחמם בסיר שמנת מתוקה ו 100 גר' שוקולד מריר . כשהשוקולד נמס להוריד מהאש , לערבב ולצנן 
לצפות את הפחזניות .


ב ת י א ב ו ן
פחזניות מעולות לקיץ


עוגת גבינה בקלי קלות לקיץ


המתכון :
לבסיס:
2 ביצים מופרדות .
1/3 כוס סוכר
1 כפות שמן
1/4 כפית תמצית וניל .
1/3 כוס קמח תופח .
לגבינה:
500 גר' גבינה לבנה 9%
כוס סוכר
4 ביצים
שמנת חמוצה
שמנת מתוקה
2 כפות קורנפלור
1 אינסטנט פודינה וניל
2 סוכר וניל
לציפוי:
2 שמנת חמוצה
2 כפות סוכר
2 סוכר וניל

אופן ההכנה:
הבסיס : להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ולבן .
לערבב את החלמונים עם השמן ותמצית הוניל ולהוסיף בהדרגה לחלבונים תוך כדי עירבול .
להוסיף קמח תופח ולערבב .
להכניס לתבנית עגולה ולאפות בחום בינוני כ 30 דקות .
הגבינה : לערבב ביחד את כל חומרי הגבינה . להניח על הבסיס המוכן .
לאפות בחום בינוני 175 מעלות במשך 20 דקות . לאחר מכן להוריד את החום ל 150 מעלות למשך שעה נוספת .
בינתיים , לערבב ביחד את חומרי הציפוי לקרם חלק.
בשש הדקות האחרונות , להוציא את העוגה , למרוח את הקרם בזהירות ולהמשיך לאפות במשך 6 דקות .
ב ת י א ב ו ן

עוגת גבינה  בקלי קלות לקיץ


קינוחי קרם גבינה ופירורי ביסקוויטים אישיים לקיץ

מתכון :

מצרכים:
250 גר' ביסקוויטים קצוצים
100 גר' חמאה מומסת
2 שמנת חמוצה
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
4 כפות סוכר
250 גר' גבינה לבנה

אופן ההכנה
מערבבים את פירורי הביסקוויט עם חמאה מומסת .
מקציפים בקערה שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וסוכר לקצף אחיד ויציב .
מוסיפים לתערובת גבינה ושמנת חמוצה ומקציפים לתערובת אחידה.
מניחים כף מהביסקוויטים בכוס זכוכית .
מעל הביסקוויטים מניחים מתערובת הגבינה ומכסים בכף נוספת של ביסקוויטים .
ממשיכים למלא את שאר הכוסות.


ב ת י א ב ו ן

קינוחי קרם גבינה ופירורי ביסקוויטים אישיים לקיץ