יום שישי, 2 במאי 2014

חזה עוף עם עגבניות ובצל בתנור



מצרכים:
10 פרוסות של חזה עוף פרוס לשניצל
1 עגבניה גדולה פרוסה
1 בצל גדול פרוס
1 כף אבקת מרק בצל
כפית גדושה של פפריקה .
רבע כוס שמן זית

אופן ההכנה
לחצות כל פרוסה לשניים ולהניח בתבנית מלבנית בינונית .
לפזר מעל את הפפריקה ואבקת מרק בצל ולשפוך מעל את שמן הזית .
לערבב כך שכל הפרוסות יהיו מצופות בתבלינים .
לסדר יפה את החזה עוף ולהניח מעל את פרוסות העגבנייה ופרוסות הבצל .
לאפות בתנור, בטורבו,  בחום של 180 מעלות כחצי שעה .

ב ת י א ב ו ן

חזה עוף עם עגבניות ובצל בתנור



תגובה 1: