יום שלישי, 17 ביוני 2014

חטיפי תמרים ממולאים בקוקוס ואגוזים



מצרכים :
3/4 כוס חלב מרוכז וממותק

100 גר' קוקוס

אגוזי המלך שלמים

תמרים יבשים מג'הול

אופן ההכנה :
לערבב את הקוקוס עם החלב המרוכז וליצור כדורים קטנים .
לפתוח כל תמר, להוציא את החרצן ולשטח את כדור הקוקוס מעליו .
להניח מעל כל אחד אגוז .


ב ת י א ב ו ן

חטיפי תמרים ממולאים בקוקוס ואגוזים

5 תגובות:

  1. נראה יפה וטעים, אבל האם ניתן להחליף את החלב במשהו אחר שיהיה אפשר לאכול את הממתק גם אחרי ארוחה בשרית?

    השבמחק
    תשובות
    1. בהחלט: קרם קוקוס +סוכר , או שמנת לבישול של "ויטריז" +סוכר . או שמנת לבישול של אלפרון + סוכר.

      מחק
    2. התכוונתי לכתוב "אלפרו" לא אלפרון...

      מחק
  2. נראה יפה וטעים, אבל האם ניתן להחליף את החלב במשהו אחר שיהיה אפשר לאכול את הממתק גם אחרי ארוחה בשרית?

    השבמחק
  3. מה אפשר במקום חלב???

    השבמחק